comedii romantice

Cele mai bune comedii romantice pentru adulți din acest an

Comediile romantice sunt genul perfect pentru a vă aduce un zâmbet pe buze și pentru a vă lăsa să visați la povestea de dragoste perfectă. Așadar, să aruncăm o privire la cele mai bune comedii romantice pentru adulți lansate în acest an:

  1. „Marry Me” – Această comedie romantică aduce în prim-plan povestea unei vedete de muzică pop (Jennifer Lopez) și a unui străin obișnuit (Owen Wilson) care decid să se căsătorească într-o manieră neobișnuită. Filmul aduce un amestec de umor și sentimentalism.
  2. „The Lost City” – O comedie romantică de acțiune, „The Lost City” îi are în rolurile principale pe Channing Tatum și Sandra Bullock. Filmul urmărește aventurile unei autoare de romane de aventuri și a unui model care se trezesc prinși într-o aventură reală.
  3. „Don’t Worry Darling” – Această comedie romantică de mister aduce în prim-plan o femeie (Florence Pugh) care descoperă lucruri ciudate despre soțul ei (Harry Styles). Este un film care aduce elemente de mister și tensionare într-o poveste de dragoste.
  4. „The Hating Game” – Adaptat dintr-un roman popular, acest film spune povestea a doi colegi de muncă care se urăsc reciproc, dar ajung să dezvolte sentimente romantice unul pentru celălalt. Este o comedie romantică plină de tensiune și umor.
  5. „A Week in Paradise” – O comedie romantică care urmărește aventurile unui cuplu care își petrece luna de miere într-o locație exotică, dar care se trezește în mijlocul unor situații amuzante și ciudate.
  6. „All My Life” – Bazat pe o poveste reală, acest film spune povestea unui cuplu tânăr care se confruntă cu o boală gravă și își trăiește fiecare zi la maxim. Este o comedie romantică emoționantă și inspirațională.
  7. „The Perfect Find” – O comedie romantică care explorează viața unei femei de succes care se îndrăgostește de un fotograf neconventional. Este un film care abordează teme legate de carieră și dragoste.
  8. „Long Weekend” – O comedie romantică care urmărește povestea a doi străini care se întâlnesc într-un weekend prelungit și descoperă că au multe în comun. Este un film despre legăturile neașteptate.
  9. „The Heartbreak Club” – Această comedie romantică se concentrează pe un grup de prieteni care decid să formeze un club pentru a se ajuta reciproc să treacă peste despărțirile lor. Este un film care aduce umor și camaraderie.
  10. „Happily” – Un film care abordează ideea de căsătorie și întrebările existențiale legate de relații, „Happily” urmărește un cuplu (Joel McHale și Kerry Bishé) care descoperă că sunt fericiți în ciuda problemelor lor.

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune comedii romantice pentru adulți lansate în acest an. Indiferent de preferințele dvs. în materie de comedii romantice, există opțiuni pentru a vă bucura de povestea de dragoste perfectă sau de un zâmbet sincer. Așa că pregătiți popcorn-ul și lăsați-vă purtați de magia acestor filme.